top of page
SanneCreuëlsPhotography-HoeveBoeve-165.jpg

Even voorstellen

Vivian simons

Mijn naam is Vivian Simons, ben geboren in 1994 en woon samen met mijn vriend Lars in Simpelveld. Ik ben opgegroeid in Bocholtz samen met mijn zusje Chantal bij mijn vader en moeder op de boerderij. Mijn vader Ruud heeft een agrarisch akkerbouwbedrijf en mijn moeder Mariette heeft voorheen een horeca onderneming gehad op onze boerderij. Het ondernemen zit dan ook wel in mijn bloed. Sinds kort nemen mijn zusje en ik het stokje over. De ruimten in onze Carré hoeve zijn verbouwd tot een kinderdagverblijf en zorgboerderij voor ouderen.

Het buiten spelen op de boerderij tussen de aardappels en tractors was voor mij heel gewoon. We speelden door de modder, voerden de varkens, sneerden met de traptractors en skelters, reden mee op de tractor, speelden verstoppertje in de mais, klommen over aardappelhopen en bouwden hutten met oude aardappelkisten. Dit zijn voor mij onvergetelijke herinneringen aan mijn jeugd en waar ik graag andere kinderen van wil laten meegenieten.​

 

Het starten van een eigen kinderopvang is voor mij al een droom geweest als klein meisje. Mijn levenspad bracht me echter eerst ergens anders heen. Ik heb enkele jaren gewerkt als administratief medewerkster. Voor mij een leerzame ervaring waar ik nu nog steeds mijn vruchten van pluk. Echter niet lang erna heb ik de stap gemaakt om te werken in de kinderopvang. Daar kan ik mijn energie volledig in kwijt!

Na het behalen van mijn diploma als pedagogisch medewerker en het volgen van diverse cursussen waaronder pedagogisch coach & beleidsmedewerker én babyspecialist, heb ik ruim 7 jaar in de kinderopvang gewerkt. Gedurende de opzet van mijn eigen kinderdagverblijf heb ik mogen werken op agrarisch kinderdagverblijf Ut Buurke in Kelmond. Voor mij een onvergetelijke tijd!

Samen met mijn team willen wij uw kind een onvergetelijke tijd bij ons laten beleven. Heeft u interesse? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding.

Liefs,

Vivian

 

SanneCreuëlsPhotography-HoeveBoeveextra-4.jpg

Ons team

SanneCreuëlsPhotography-HoeveBoeve-104.jpg

Jessica

SanneCreuëlsPhotography-HoeveBoeve-91.jpg

Brenda

SanneCreuëlsPhotography-HoeveBoeve-93.jpg

Caro

SanneCreuëlsPhotography-HoeveBoeve-87.jpg

Simone

SanneCreuëlsPhotography-HoeveBoeve-97.jpg

Wendy

SanneCreuëlsPhotography-HoeveBoeve-116.jpg

Smilyana

SanneCreuëlsPhotography-HoeveBoeve-95.jpg

Mariëlle

SanneCreuëlsPhotography-HoeveBoeve-88.jpg

Ingrid

SanneCreuëlsPhotography-HoeveBoeve-98.jpg

Nancy

SanneCreuëlsPhotography-HoeveBoeve-233.jpg

Chantal
zus / eigenaresse zorgboerderij Scholtissenhof

SanneCreuëlsPhotography-HoeveBoeve-103.jpg

Mariëtte
Oma Hoeve Boeve

SanneCreuëlsPhotography-HoeveBoeve-106.jpg

Sanne
Groepshulp

bottom of page