top of page

Onze visie en beleid

Natuurlijk spelen

Bij Hoeve Boeve ligt het accent op buiten léven. Wij bieden kinderen de mogelijkheid om te genieten van de vrijheid en de ruimte, om te ontdekken en met dieren om te gaan.


Een bezoekje aan de geitjes, kippen en konijntjes in onze dierenweide om lekker te knuffelen en eten te geven, fijn buiten in het zand spelen, buiten slapen, verstoppen achter de struiken, klimmen op de grasheuvel, rondrijden op de traptractor of luisteren naar de vogeltjes. Buiten spelen prikkelt de nieuwsgierigheid en stimuleert de creativiteit. 

Ieder kind is uniek, met eigen talenten, vaardigheden en eigenaardigheden. Wij benaderen de kinderen op een leeftijdsadequaat, positieve, individuele en respectvolle manier en geven hen de ruimte om zichzelf te kunnen zijn en in hun eigen tempo ervaringen op te doen. Voor ons is het heel belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij de medewerkers en zich daardoor optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast staat bij onze kinderopvang de aandacht voor het positieve centraal. Het positieve laat kinderen groeien. We stimuleren positief gedrag en buigen negatief gedrag om. Zo leren we kinderen om op een liefdevolle wijze om te gaan met de dier en mens.

SanneCreuëlsPhotography-HoeveBoeve-171.jpg

Vandaag zin in 
Een kopje gezelligheid
Een lepeltje liefde
Een klontje vriendschap
En een wolkje geluk
Welkom!

bottom of page