top of page
167827575_1930187880485351_8496887271125355363_n.png

Zorgboerderij Hoeve Scholtissenhof

Aan onze opvanglocatie vast zit zorgboerderij  Hoeve Scholtissenhof gevestigd. 

Samen met de kinderen zullen wij regelmatig een bezoek brengen aan de dagbesteding. 

Op de zorgboerderij bieden we dagbesteding in groepsverband aan ouderen die licht dementerend zijn of ondersteuning nodig hebben in het dagelijks functioneren. Op een veilige en uitdagende manier zijn we in staat om mensen waardevol bezig te laten zijn en te laten genieten van het boerenleven in al zijn facetten.

Kinderen en ouderen met elkaar in contact brengen bevordert respect, geluk en samenwerking

userID_96_originalAvatar_VAK_logo_zonder_RGB.jpg

De Verenigde Agrarische Kinderopvang

Kinderopvang Hoeve Boeve is aangesloten bij De Verenigde Agrarische Kinderopvang (VAK). De VAK ondersteund agrariërs bij het starten en exploiteren van een kinderdagverblijf op de boerderij. Zij leveren een totale formule die is samengevat in een kwaliteitszorgsysteem. Door het (uit-)voeren van de VAK-formule wordt bijgedragen aan kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een agrarsiche omgeving met een pedagogische visie die bijdraagt aan een gezonde, natuurlijke opvoeding van jonge kinderen. 

Logo-Geschillenvrij_edited.png

De Geschillencommissie Kinderopvang

Hoeve Boeve is aangesloten bij de Geschillencommissie Kinderopvang. Deze commissie behandelt klachten van consumenten en oudercommissies tegen ondernemers in de kinderopvang over dagopvang (kinderen van 0-4 jaar) en buitenschoolse opvang (kinderen 4-12 jaar) in kindercentra, gastouderbureaus en peuteropvang.

images.png

Droomwereld

Bianca helpt graag iedere ouder om weer rust te creëren in het slaapproces van hun baby,  dreumes of peuter. Ze kijkt naar alle factoren die spelen rondom het slapen, en maakt daarmede een slaapplan op maat. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust een kijkje op haar website.

bottom of page